Let's organize a party!

Gepubliceerd op 10 juni 2020 om 20:40

Heerlijk, dat moment dat je vriendin verteld dat ze zwanger is. Dit bijzondere moment, dat je vriendin gaat veranderen in een moeder. Dat vraagt om een feestje, Let’s organize a babyshower!’

 

Met kleine stapjes, prik jij met je vriendinnen en uitgenodigde datums voor de babyshower. Je wacht nog even de 20 weken af, want ‘ mensen lief’  wat blijft ook dit altijd weer even een spannend moment en wat een ontzettende opluchting wanneer je te horen krijgt dat alles goed is!

Dan kunnen er nu echt afspraken vast gezet worden. Wie doet de versiering, gaan we voor cupcakes of wordt het een taart? Welke spelletjes gaan er gedaan worden en wie zorgt er voor lekkers? Zoet of toch hartige snacks? Zo veel te regelen en om over na te denken.

 

En dan nog het laatste een cadeau.
Wat ga je geven? meerdere meningen en wensen.
Hoe fijn zou het zijn als je dit gedeelte uit handen kunt geven?

 

Daarom is er nu bij Loved by Laura de mogelijkheid om een babyshower surprise set te bestellen. Uiteraard is dit ook mogelijk als kraamcadeau of een gender reveal.

Wat houdt dit in?
Je kiest een leuke basis kleur uit, we hebben drie mogelijkheden; Roze, Blauw en wit. De keuze is aan jouw of je het genderneutraal wil of specifiek voor een jongen of meisje. Dan gaan wij zorgen dat je een ontzettend leuke kist krijgt, vol met cadeautjes.

Waarom door Loved by Laura samen laten stellen?
Omdat wij natuurlijk iets extra’s in deze surprise kisten stoppen, wij vullen deze kisten natuurlijk met ontzettend leuke items die wij inkopen tegen inkoop prijzen en daardoor deze kisten goed kunnen vullen.  Waar moet je dan aan denken? Dit zou een samenstelling kunnen zijn van een bijtring, speldje voor in haren, newborn shirtje, newborn broekje, rompertje, verwen momentjes voor mama’s kortom veel uitpak plezier.

 

Wil jij zelf een kist samen stellen?
Dat kan natuurlijk ook! Neem even contact met ons op met betrekking tot je wensen en je krijgt een kistje met bij behorende prijs op maat.

 

Tot snel!
Liefs Laura

 

Houten kistje

€ 49,95

Houten kistje

€ 49,95

De mogelijkheid is aanwezig dat er vertraging zit op het verzenden van dit item. Indien dit de situatie is, zullen wij spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 

Beschikbaar in de kleuren; Wit, Roze en Blauw


«   »