Maak kennis met Riffle Amsterdam

Gepubliceerd op 17 juni 2020 om 20:25

Last but absoluut niet least
Ons laatste merk stellen we graag aan jullie voor Riffle Amsterdam.

Met je voeten op het land en één teentje dat het water raakt. Een rimpeling. De golfjes zijn klein, maar het effect is groots. Steeds verder gaan de cirkels over het water. Blaadjes op de grond, geknisper onder je schoenen. Geritsel. Duidelijk hoorbaar, maar toch zo subtiel. Een lievelingsboekje, vingers langs de papieren pagina’s. Bladzijdes vol avontuur en woorden die de mooiste verhalen vertellen.  


Riffle staat voor rimpeling, ritseling, natuurlijk, ondiep, dromerig, lieflijk, ondeugend én eigenwijs. 


Met de collecties van Riffle zetten we alle zintuigen open en turen naar de aarde, het water en de lucht. Schatten kunnen kleine diertjes zijn, steentjes of oude muntjes. Een visje dat wegschiet in een waterplant of een vogel die voor de eerste keer vliegt. We zoeken geluk in bijzondere en grappige wezens. Zelfs met gesloten ogen voelen we alles om ons heen. Wind, gras, zand. 

Een natuurlijk palet van poederkleuren in combinatie met een krachtpatser, zoals het blinkende goud van een ondergaande zon of het donkerblauw van een wervelende winterlucht. 

De eerste Riffle-collectie kenmerkt zich door baggy broekjes, suits en sweaters in combinatie met korte broekjes of rokjes. En alles in luchtige stoffen die soepel vallen en heel lekker zitten. Bewegingsvrijheid is de basis, want alleen vanuit beweging ontstaat rimpeling, geritsel…

Riffle

Het keurmerk
Wij vinden het heel belangrijk dat wat wij op de markt brengen goede en verantwoorde producten zijn. Niet alleen zijn ze gemaakt van goede materialen (biologische vezels) maar ook gemaakt onder verantwoorde en duurzame omstandigheden. Het GOTS keurmerk is hier een mooi keurmerk voor om dit ook naar buiten kenbaar te maken.

Wat houdt dit keurmerk in?
Het doel van de norm is het definiëren van wereldwijd erkende eisen die zorgen voor de organische status van textiel, van het oogsten van de grondstoffen, via milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde productie tot etikettering om de eindconsument een geloofwaardige zekerheid te bieden.


Wil jij meer weten over Riffle Amsterdam?
Laat me je vraag weten of vertel me hoe ik jou verder kan en mag helpen.
Riffle Amsterdam is te vinden in onze Online store.

 

Liefs Laura


«   »