Jullie regelen de baby shower, wij het cadeau

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 21:16

‘ Kei leuk, zo’n babyshower organiseren’ , maar daar komt toch stiekem wat meer bij kijken dan je dacht. Vanaf hoeveel weken plan je een babyshower en wie komen er allemaal? Wordt het een verassing of informeren we de mom-to-be?

 

Wanneer en wie nodigen we uit?
Wist je dat een traditionele babyshower vanaf de 25e zwangerschapsweek plaats vindt? Vaak wordt dit feestje gevierd met de beste vrienden, zus of moeder en schoon familie gevierd.  Je kunt natuurlijk de mom-to-be vragen om een lijstje te maken. Want ze zal vast en zeker weten dat ze een babyshower krijgt en dan weet jij zeker dat je iedereen erbij hebt, die ze graag erbij zou willen hebben

 

Budget
Het budget is altijd een gevoelig onderwerp. De een heeft wat meer te spenderen dan een ander. Daarom is het vaak slim om dit van te voren vast te leggen en open en eerlijk te communiceren. Zodat niemand voor verassingen komt te staan. Een absolute TIP is; Je kunt er voor kiezen om direct al het geld over te laten maken op 1 rekening, zodat niet één iemand al het geld voor hoeft te schieten.

 

Versiering
Voor welk thema gaan jullie? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden en je kunt en zo gek maken als je wil. Gepersonaliseerd met naam en de zelfde kleuren combinaties of juist speels met verschillende kleuren. Ook hier een TIP ‘ Decoratie gaat vaak veel geld kosten, want mensen wat is dit leuk en verslavend!’. Het blijft een feit en we blijven vrouwen, het oog wil ook wat. Spreek daarom ook voor dit onderwerp één budget af en houdt je aan dit budget.

Hapjes
Gaan we voor een high tea, Amerikaans en neemt iedereen wat mee of organiseren we het buiten de deur en laten we voor ons alles verzorgen. Zoveel mogelijkheden en keuze wat wenselijk is voor ieder budget.

Spelletjes
Gaan jullie voor spelletjes of gewoon voor lekker een middag bijkletsen? Je kunt bijvoorbeeld ook gemakkelijk en altijd het geslaagde spel,

  • Raad de naam; Stop allemaal enkele namen in een potje en geeft dit potje mee aan de mom-to-be. Zij verteld naar de babyshower of de naam in de pot zit of niet.
  • Babyfoto’s raden. Stuur allemaal een babyfoto van jezelf in en laat de mom-to-be raden welke baby bij welke persoon hoort. Hylarische, confronterend en ontzettend gezellig.
  • Rompertjes versieren; Koop bij de action of primark goedkope rompertjes in 2 verschillende maten en laat iedereen wat op deze rompertjes schrijven (met textiel stiften uiteraard). Leuke quotes, teksten of maak er een mooie picasso van. Voor mom-to-be leuk want geloof me je kunt niet genoeg rompertjes hebben en voor de meiden van de babyshower leuk want hoe gaaf is het om straks de baby te zien in jou rompertje.
  • Hoe groot is je buik; Pak een lang gekleurd lint en laat iedereen zonder van te voren te meten vertellen hoe groot zij denken dat je buik is. Uiteraard is het leuk om daarna te meten of ze in de buurt komen of niet.

Cadeautjes
Wat gaan we cadeau geven? Daar kunnen wij je bij helpen. Zoveel leuke dingen het liefst geef je alles! Maar ook hier zit een budget aan. Wij kunnen al deze gave dingen in één leuk cadeau geven. Onze Surprise boxen zijn al vanaf €49,95 te verkrijgen. Hoe hoger de prijs, hoe exclusiever hij wordt uiteraard. Wat kun je verwachten? Een kleding stuk, bijtring, wagenspanner of speenkoord met naam. Verzorgingsproducten voor mama, knuffeltje voor de baby. Wellicht wil je dat er een fles champagne in zit. Noem maar op! Wij zorgen er voor dat iedere surprise, weer vol zit met fantastische cadeautjes. Voel je zo vrij om te vertellen “ voor wat voor soort persoon”  het is, zodat wij hem kunnen personaliseren tot jullie perfecte cadeau.


Is mom-to-be plots bevallen? Als alles goed met moeder en kind is geeft dat helemaal niet, geef dan gewoon een welkom thuis feestje!
Hoe cool is het dat wij op de het kistje dan de naam van de baby kunnen schrijven.

 

Hoe bestel je dit cadeau?


Klik op onderstaande button.


«   »